HLR med hjärtstartare

Alla arbetsplatser behöver sjukvårdsberedskap.

Batterisäkerhet ger HLR-utbildning till era medarbetare, och kan även utbilda instruktörer.
Batterisäkerhet ger utbildningen på både svenska och engelska.

Nästa kurs:

HLR med hjärtstartare – Vi kommer till Er!
En halvdag/grupp, fm eller em.

Prisex upp till sex deltagare 7.500 kr
(ytterligare deltagare 750 kr/st, max 12)
två grupper 19.000 kr (max 24st, 12+12)
< 10 mil från Göteborg (el. Borås). Välkomna! Ring 031-788 44 22 eller skicka förfrågan, vi svarar eller återkommer omg. Skicka gärna

Förkunskaper: Inga.

Frågor? Ring 073-500 93 03

Info och villkor – [LÄNK]
Kursinformation

Denna utbildning följer HLR-rådets riktlinjer och ger dina medarbetare kunskaper för att kunna agera om en vuxen person drabbas av andnings- eller hjärtstopp. Kursen vänder sig till alla vuxna och är öppen för både arbetsgrupper och privatpersoner. Utbildningen genomförs med ett maxantal om 12 deltagare per kurstillfälle.
Lagkrav – AFS 1999:7, 6 §.
Vi övar effektivt med en docka per person.

Målgrupp

Vi välkomnar såväl arbetsgrupper som privatpersoner. Alla vuxna borde få möjlighet att lära sig hjärt- och lungräddning. Då HLR-kunskaper är färskvara rekommenderar vi utbildning en gång per år. Beroende på er verksamhet och er planläggning inom ramen för det systematiska arbetsmiljöarbetet kan utbildning och repetition behövas oftare.

Kursmål

Efter genomförd utbildning ska kursdeltagaren i en akutsituation förstå vikten av tidigt larm och tidiga räddningsinsatser, kunna bedöma om HLR behövs och utföra HLR.

Kursinnehåll

Vi varvar teori och praktiska övningar så att deltagarna lär sig utföra kontroll av medvetande och andning. Vi övar mycket på de praktiska momenten så att deltagarna ska kunna agera självständigt om en vuxen person drabbas av hjärtstopp. Vi går också igenom hur en hjärtstartare fungerar och används.

Vi övar effektivt med en docka per kursdeltagare.

När era medarbetare fått rutin och högre färdighet ökas svårighetsgraden och vi genomför tillämpade övningar för att kunna lösa mer komplicerade och svåra problem.

  1. Kontroll medvetande
  2. Andningskontroll
  3. Stabilt sidoläge
  4. HLR – inblåsningar och kompressioner
  5. Hjärtstartare
  6. Åtgärd vid luftvägsstopp
Kurslängd

Halvdag. Boka gärna utbildning på både för- och eftermiddag. Max tolv åt gången. //Kursen kan kombineras med brandövning och blir då heldag.

Pris

1.250 kr/person (minst 6 deltagare, halvdag), alternativt 19.000 kr för en heldag med maximalt 24 deltagare (2 x 12). Kunden tillhandahåller kurslokal, fika och lunch.

(Volym- och avtalskunder, kontakta Byggsäkerhet för offert.)